DVB-T antenner

Antenner til modtagelse af digitalt terrestrisk TV (DVB-T).

Hos LavPrisParabol finder du et stort udvalg af antenner til både indendørs og udendørs brug. Valg af antenne afhænger af signalstyrken i modtagelsesområdet og personlige ønsker.

Vi anbefaler

I områder med god signalstyrke kan en indendørs antenne være tilstrækkelig. Indendørs antenner udformes normalt i et stilrent design der matcher moderne fjernsyn eller som antenner der nemt kan gemmes bag fladskærms-TV´et.

I områder med dårligerer signalforhold benyttes sædvanligvis udendørs antenner. Disse antenner findes som aktive eller passive antenner. En aktiv antenne besidder en indbygget forstærker der forsynes med 5V spændning igennem antennekablet. Enten skal modtageren have mulighed for at forsyne antennen med 5 Volt , alternativt skal der benyttes en ekstern strømforsyning.

Passive antenner er antenner der ikke har indbygget forstærker. Disse antenner er de "gammelkendte" antenner. Aktive og i særdeleshed passive antenner varierer i størrelse og design alt afhængig af den ønskede forstærkning.

Vi anbefaler i langt de fleste tilfælde en udendørs antenne (antenner til modtagelse af terrestrisk digitalt TV) med mindre man bor i et område med meget god signaldækning. Se mere på dækningskortet .

Din indkøbskurv er tom!