Betingelser, Vilkår & Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for varer

Gældende for forbrugerkøb

(Gældende fra 13. juni 2014)

Betingelser, Vilkår & Handelsbetingelser - Lavprisparabol.dk

Generelle oplysninger

LavPrisParabol

c/o CS Logistics

Avedøreholmen 86A, 1.sal

2650 Hvidovre

Organisationsform: enkeltmandsvirksomhed

CVR.nr.: 32721346

E-mail: [email protected]

Definitioner:

Aftalens parter "Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Lavprisparabol.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.
"Lavprisparabol.dk" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På Lavprisparabol.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Lavprisparabol.dk via [email protected]

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:

Køber du for mindre end 80,- kr. pålægges et mindste-ordre gebyr på 30 DKK

Når du handler med laprisparabol.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected] .

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra Lavprisparabol.dk.

På lavprisparabol.dk kan der betales med:

Dankort

Visa

American Express

JCB

Maestro

MasterCard

Visa Electron

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lavprisparabol.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Lavprisparabol.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra leveringsdato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Skulle uheldet være ude og produktet gå i stykker i reklamationsperioden er udgangspunktet at produktet repareres på vores eller producentens værksted uden beregning. Fakturaen, eller en kopi heraf, skal fremvises til Lavprisparabol.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har opdaget manglen ske til Lavprisparabol.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Lavprisparabol.dk

c/o CS Logistics ApS

Avedøreholmen 86A, 1.sal

2650 Hvidovre

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Lavprisparabol.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Lavprisparabol.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Lavprisparabol.dk. Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Lavprisparabol.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Lavprisparabol.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelse:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til [email protected] eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lavprisparabol.dk c/o CS Logistics ApS

Avedøreholmen 86A, 1.sal

2650 Hvidovre

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Produktet BEDES returneret i original emballage. Samtidig opfordrer vi til, at de oprettes et returnummer på www.lavprisparabol.dk . Varer der ønskes ombyttet fremsendes hurtigst muligt efter modtagelse af returvaren. Fremsendelsesomkostninger ved brug af retur-/fortrydelsesret eller ombytning afholdes af køber. Vi betaler derimod fremsendelsesomkostningerne retur til køber. Ønsker du at få pengene for varerne retur vil det lette vores arbejdsgang betydeligt hvis du oplyser dine Bankoplysninger (Bankens Navn, Reg. Nr. & Kontonummer). Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav .

Leveringstider:

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 1-4 hverdage. Vi bestræber os på at afsende lagervare hurtigst muligt efter ordreafgivelsen.

Fragt:

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og volumenstørrelse.

Vi benytter GLS til distribution af vores pakker. Det er ligeledes muligt at afhente bestilte varer på vores lageradresse.

Vi levere i hele Danmark og EU, dog kan Volumenpakker (store parabolskærme) af tekniske årsager ikke sendes. Kan en vare ikke leveres fremgår dette af varebeskrivelsen.

Fragten beregnes således:

Kr. 75,-           0  ->10 kg

Kr. 85,-           10 ->15 kg

Kr. 125,-              > 20 kg

Misbrug:

Misbrug af Lavprisparabol.dk medføre til politianmeldelse.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected] . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrug.dk


Fortrolighed:

Som registreret hos LavPrisParabol har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til [email protected] .

Sikkerhed:
Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.

Videregivelse af informationer:
Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

For at du kan indgå aftale med os på lavprisparabol.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos LavPrisParabol v/Benjamin Oliver Kiehne og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for LavPrisParabol v/Benjamin Oliver Kiehne har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på lavprisparabol.dk er LavPrisParabol v/Benjamin Oliver Kiehne.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Cookies
Dette OpenBizBox e-handelssystem bruger såkaldte cookies.

Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer.

Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores web-butik. Du kan se resten af vores website, men ikke benytte web-butikken.

Du er naturligvis meget velkommen til at foretage din bestilling via e-mail.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer.
Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer.

Du kan læse mere om cookies på www.cookiecentral.com.

Logning og statistik:
Log statistik bruges i denne butik. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores butiks anvendes log statistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Log statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.
Som regel gemmes log informationer i op til 2 år. Dette gøres for at kunne danne et billed af denne butiks besøgs mønster og udvikling over tid.

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Lavprisparabol.dk

c/o CS Logistics

Avedøreholmen 86A, 1.sal

2650 Hvidovre

E-mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________

Modtaget den:_______________________________

Forbrugerens

navn: ________________________________________________________________________________

Forbrugerens

adresse: ____________________________________________________________________________________

Forbrugerens

underskrift (kun

hvis formularens

indhold meddeles

på papir): ____________________________________________________________________________________

Dato: __________________________

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service

FDIH / Forbrugerrådet

Forbrugerstyrelsen

Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker

Forbrugerrådet

Forbrugerinformation

Handelsbetingelser er senest opdateret den 26-08-2015

Fortsæt

Din indkøbskurv er tom!